Arkiv

November - Pappas månad

Månadens Erbjudande November: Fira Far!Under hela november har vi kampanjpris på vårt sortiment av snusdosor och fickpluntor. Beställ snusdosa eller fickplunta komplett med personlig gravyr från oss. Leverans som vanligt, på 1-3 dagar.Till vår kampanjsida >>(Bonusklipp med pappa-tema)

Precious 2018

Vi tackar alla gamla och nya kunder för alla trevliga besök på Precious-mässan i Älvsjö. Årets upplaga av mässan var något mindre än tidigare år och det märktes både på antalet besökare och utställare. Vi hoppas att nästa år blir lika trevlig och att fler av våra kunder och kollegor sluter upp.

Ny hemsida - samma innehåll

Nu var det dags igen...Vår nya fina hemsida har nu sjösatts och visst blev den fin?Samtidigt med vårt byte av affärssystem för några månader sedan startade arbetet med en ny hemsida. Tanken med bytet av system var att effektivisera vårt arbete och göra det enklare för våra kunder att lägga beställningar via nätet.Som med all ny teknik, så kan det finnas barnsjukdomar. Skulle ni hitta något problem eller ha frågor om hemsidan, så är ni vä…

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt